Stijlmodules Zuid Afrika

Hier vindt u een overzicht van alle mogelijkheden voor individuele Zuid Afrika reizen. Na aankomst op de luchthaven van Johannesburg of Kaapstad, dagelijks bereikbaar vanuit Amsterdam, wordt u door een privé-chauffeur naar de plaats van bestemming gebracht. 

Liever een complete Zuid Afrika rondreis? Kijk op de inspiratiereizen overzichtpagina voor de mogelijkheden.

Deze reismogelijkheden zijn afzonderlijk te boeken, het is dus niet noodzakelijk om complete Zuid Afrika reizen samen te stellen. Alle stijlmodules zijn ook in omgekeerde volgorde af te leggen. Verder organiseren we ook graag uw Zuid Afrika reis op maat: een verblijf verlengen of inkorten is altijd mogelijk.

De vermelde prijzen zijn geldig tot en met 30 september 2011.

Aankomen in Johannesburg of Pretoria. In stijl.

Johannesburg of Pretoria (Gauteng) startpakket aankomstpakket Johannesburg

Wetend dat het hotel na aankomst na een lange vlucht geregeld is, is een prettig gevoel. Voor reizigers die laat in Johannesburg aankomen met KLM reserveren we graag een hotel vlakbij de luchthaven. Op deze manier voorkomen we lange reistijden in een nieuw land en hoeft u niet gelijk zelf de weg op. Er is een shuttle-service tussen het hotel en de luchthaven voor een nominaal bedrag. Voor reizigers die 's morgens aankomen in Zuid Afrika reserveren we een prettige lodge in de buurt van Pretoria.

  

Reisduur: 2 dagen, 1 nacht
Reissom: Vanaf € 99 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


De grote vijf: intiem en dichtbij in Sabi Sand

Johannesburg - Hazyview - Sabi Sand privé-reservaat - Johannesburg / Swaziland kruger sabi sands safari

Het Sabi Sands wildpark is wereldberoemd als één van de beste wildnatuurparken op aarde en trekt daarom veel liefhebbers. Om te voorkomen dat u het idee krijgt in colonnes achter wild aan te rijden, is een verblijf in een Zuid Afrika privéreservaat de beste manier om van de natuur te genieten. Bij keuze voor deze stijlmodule kiest u voor het ontdekken van dit beroemde park op een exclusieve manier, en onder begeleiding van professionele gidsen. U brengt verder een bezoek aan uitzichten en watervallen langs de Panoramaroute. Deze stijlmodule is een uiterst betaalbare optie, als u wilt genieten van de exclusiviteit van een privé-lodge ín het Sabi Sand Game Reserve.

  

Reisduur: 5 dagen, 4 nachten
Reissom: Vanaf € 809 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


Op safari naar Zuid Afrika met kinderen? Lees hier verder voor 'Kamperen met kinderen In stijl'


Kamperen. In stijl.

Johannesburg - Hazyview - Makalali privé-reservaat - Swaziland / Johannesburg luxe safari

Kilometers verwijderd van de bewoonde wereld, verblijft u in luxe, klassieke, safaritenten in het privéreservaat Makalali. Een lodge waar geen hekken omheen staan en waar u door het tentdoek de dieren vlakbij en om de lodge hoort schuifelen. Een authentieke en intensieve Zuid Afrikaanse bushervaring. Tijdens ‘gamedrives’ zult u weinig andere safariauto’s zien. Gedurende vier nachten combineert u een verblijf in dit Zuid Afrikaanse privé-reservaat met een bezoek aan onder meer Hazyview en de Blyde River Canyon. Na deze vijf dagen bent u een unieke ervaring rijker.

  

Reisduur: 5 dagen, 4 nachten
Reissom: Vanaf € 889 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


Na Kruger ontspannen op tropische stranden? Lees hier verder voor 'Mozambique Island Escape'


Bergen en Wetlands: Swaziland naar St. Lucia

Kruger privé-reservaat - Swaziland - St. Lucia - Durban St Lucia Swaziland

Vanuit de privé-reservaten bij het Kruger Park reist u eenvoudig door naar Swaziland en Kwazulu-Natal. Zuid Afrika In stijl biedt een prima mogelijkheid voor reizigers met behoefte aan een wat meer 'down to earth'- Zuid Afrika ervaring na de luxe van de bush. Er is genoeg te beleven tijdens deze vijf dagen durende Zuid Afrika reis. Via het kleine Swaziland reist u naar het vriendelijke plaatsje St. Lucia, gelegen middenin het St. Lucia Wetland Park. Dit park is door UNESCO aangewezen als 'world heritage site'. Hier vindt u een uniek natuurgebied dat zich 280 kilometer langs de kust uitstrekt.

  

Reisduur: 5 dagen, 4 nachten
Reissom: Vanaf € 339 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


Meer wild spotten In stijl? Lees hier verder voor een bezoek Phinda wildreservaat


De Drakensberg: naar het dak van Zuid-Afrika

St. Lucia - Drakensberg noord - Drakensberg midden - Durban Drakensberg

De oostelijke grens van het mini-koninkrijk Lesotho, dat geheel omsloten wordt door Zuid Afrika, wordt gevormd door de Drakensberg. Met bergtoppen boven de 3000 meter is dit de hoogste bergketen van Zuidelijk Afrika. Reizen door deze uitgestrekte speeltuin biedt outdoor-enthousiastelingen bij uitstek de gelegenheid om uit de auto te stappen en in actie te komen. U bezoekt twee verschillende plaatsen in de Drakensberg met de mogelijkheid een excursie te maken en veel te wandelen. Niet een module voor reizigers op zoek naar entertainment, shoppingcentra en drukke steden. In plaats daarvan biedt deze Zuid Afrika reis rust, spectaculaire uitzichten, prima eten, vriendelijke mensen en bovenal perfecte mogelijkheden om te wandelen.

  

Reisduur: 5 dagen, 4 nachten
Reissom: Vanaf € 409 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


Dorpen van de Tuinroute

Port Elizabeth - Plettenberg Bay - Oudtshoorn (Swartberg Pass) - Swellendam - Kaapstad / Hermanus reis Tuinroute Zuid Afrika

Op z'n mooist is de 'Tuinroute' in het voorjaar, in september en oktober, wanneer alles net in bloei staat. Ook de rest van het jaar is de Tuinroute een gebied wat u niet mag missen als u rondreist door Zuid Afrika. Reizen langs de Tuinroute barst namelijk van de mogelijkheden. Deze module neemt u mee langs oude bossen aan de kust, perfecte grote stranden waar u uren kunt toeven, tot de sterrenhemel in de semiwoestijn van de Kleine Karoo. Veel afwisseling dus voor reizigers die echt even uit de auto willen komen.

  

Reisduur: 6 dagen, 5 nachten
Reissom: Vanaf € 529 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


Proef Afrika: wijn & walvissen

Swellendam - Hermanus - Franschhoek - Kaapstad wijn reis Zuid Afrika

Vrijwel iedereen die rijdt richting Kaapstad via de ‘Tuinroute’. Vergeten wordt vaak dat tussen Kaapstad en de Tuinroute een aantal minder bekende, maar meer authentieke plekjes liggen. Wij raden aan de gebaande paden te verlaten en te kiezen voor een alternatieve, door ons uitgestippelde route om door Zuid Afrika te reizen. Die module leidt u langs historische architectuur, luxueuze wijnboerderijen op uitgestrekte landgoederen, de beste locaties om walvissen te spotten en de betere restaurants. In vijf dagen tijd bezoekt u de culinaire hoofdstad en de omliggende wijnlanden van Zuid Afrika. Reizen naar de zuidelijke kust van de Kaapprovincie biedt veel diversiteit en u overnacht in een gezellig kustplaatsje waar u tijdens het walvisseizoen met grote zekerheid enkele van deze enorme zoogdieren zult spotten.

  

Reisduur: 5 dagen, 4 nachten
Reissom: Vanaf € 509 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


Rondje golf in de Westkaap? Lees hier verder voor 'Zuid Afrika golf safari'


Aankomen in Kaapstad. In stijl.

Kaapstad en Kaaps schiereiland luxe kaapstad reis zuid afrika

Voor veel reizigers is Kaapstad het begin- of eindpunt van een Zuid Afrika reis. We hebben twee aangename, luxe hotels geselecteerd, waar het heerlijk bijkomen is. Beiden zijn centraal in Kaapstad gelegen, maar hebben een compleet verschillend karakter. Het eerste hotel ligt in een historische wijk en biedt een wijds uitzicht over het centrum van de stad. Daarmee is het een geliefde bestemming voor de veeleisende reiziger. Hier vandaan zit u binnen korte tijd in het centrum van de stad, maar ook andere bezienswaardigheden zijn nooit ver weg. De tweede optie is perfect voor reizigers die van een kosmopolitische sfeer houden: Bergen op de achtergrond, middenin een levendige wijk en met een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan.

  

Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
Reissom: Vanaf € 379 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


Op huwelijksreis? Verleng uw reis naar Mauritius' exotische stranden vanuit Kaapstad


De Cederberg: plaats met een ziel

Kaapstad - Cederberge - Kaapstad cederberg zuid afrika

Vlak boven Kaapstad ligt, verscholen in het ruige landschap van de Cederberg, een reservaat met een uitstekende lodge. De grote toeristenstromen voeren niet langs de Cederberg. Dit roodoranje, droge landschap verrast met immense open vlaktes, diepe ravijnen en spectaculaire watervallen die zich aan je openbaren tijdens de verschillende wandeltochten die u hier kunt maken. Het avontuurlijke reizen door Zuid Afrika kunt u hier afwisselen door hier in drie dagen tijd volledig tot rust te komen. Naast het landschap zijn in de Cederberg verschillende plant- en diersoorten te ontdekken, zoals zebra’s en springbokken.

  

Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: Vanaf € 419 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


Per spoor door de wereld in een land

Met Rovos Rail van Kaapstad naar Pretoria rovos rail zuid afrika luxe reis

Van alle Zuid Afrika reizen, steekt er één met hoofd en schouders boven de rest uit. Per trein een land of werelddeel verkennen is luxe, ontspannen en voert u dwars door de natuur. In Kaapstad begint een treinroute die bekend staat als de ‘Pride of Africa’, gerund door Rovos Rail. De klassieke Zuidelijk Afrika treinreis voert via Pretoria in Zuid Afrika en de Victoria Falls in Zimbabwe tot Tanzania. De meest populaire route loopt van Kaapstad naar Pretoria: een tocht van 48 uur waarin 1600 kilometer wordt afgelegd. Deze 'once in a lifetime'-Zuid Afrika reis is prima te combineren met één van de andere modules waarbij u in Kaapstad begint en eindigt in Johannesburg.

  

Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: Vanaf € 1239 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


Bijzondere stijlmodules Zuidelijk Afrika

Overige reizen van de gebaande paden luxe vakantie zuid afrika

Naast onze reguliere stijlmodules biedt Zuid Afrika In stijl ook een aantal reismogelijkheden buiten de gebaande paden of met een bijzondere opzet. Bent u bijvoorbeeld geïnteresseerd in een ontspannen Zuid Afrika golf safari op de beste banen van de Westkaap? Of witl u uw Zuid Afrika reis romantisch verlengen naar de Victoria Falls of de tropische stranden van Mozambique? Dan is dit de pagina om een keuze te maken uit ons menu van bijzondere bestemmingen in Zuidelijk Afrika. Uiteraard zijn deze modules ook allemaal in te passen in onze complete inspiratiereizen.

  

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Graag houden we u op de hoogte over speciale aanbiedingen, nieuwtjes, en evenementen.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Deel deze pagina: