Reisverslagen & feedback

Ter voorbereiding op uw reis naar Zuid Afrika is het leuk ervaringen te lezen van reizgers die u voor gingen. Op deze pagina vindt u een kleine selectie van reacties van reizgers die eerder met Zuid Afrika In stijl afgereisd zijn. U vindt hier onder meer korte reisverslagen en reacties uit enquêtes. Bent u met ons op reis geweest en heeft u ook een reisveslag of mooie foto's gemaakt? We ontvangen ze graag!

Over Zuid Afrika In stijl

makalali tent

"Persoonlijk en vriendelijk. Informatief ook goed. Kreeg ook direct het gevoel de reis aan jullie over te laten .(Ben nogal iemand die altijd alles zelf boekt en doet om zo de mooie plekjes te kiezen, maar we waren nog nooit in Zuid Afrika geweest en wisten niet wat we konden verwachten). Het is ons goed bevallen" (enquête mevr. C van Maarsseveen - augustus 2009).

"Ik was enorm verbaasd dat ik direct antwoord kreeg op mijn eerste mail. Een volledige, correcte en zeer vriendelijke correspondentie heb ik met Leonie gehad via mail. Ook heeft het bureau ons telefonisch gecontacteerd voor alles nog eens duidelijk over te kunnen maken. Op internet weet je nooit waar je terecht komt en zeker als je er nog niet van gehoord hebt, maar onze ervaring met reizen in Stijl zal zeker voor positieve mond aan mond reklame zorgen. Ook het mailtje bij ons vertrek en het kaartje bij terugkomst was een zeer aangename verrassing. Correct bij het rechtzetten van gelopen fouten" (enquête K. Dankaert & F. Adriaensen - november 2009).


Over onze lodges nabij Kruger

tent safari Manyeleti

"Het meest bijzonder was toch wel het camp in Manyeleti. Wat een geweldige plek, spannend en fantastische mensen" (enquête mevr. K. van Bergen - januari 2010).

"Manyeleti in het algemeen, en Lyton (gids) in het bijzonder hebben een stukje van onze harten ingenomen. De omgeving, het avontuur, de actie, goede service all-in en overheerlijk eten tesamen met de drivers en de andere gasten was eens zeer leuk en gezellig. Ook de inrichting van de tenten en heel de formule die dat kamp hanteerde paste echt bij onze instelling. Niet te mondain of te chic" (enquête mevr. K. Dankaert - november 2009).

"De lodge in Makalali was excellent: een absoluut hoogtepunt aan het einde van onze reis" (enquête dhr. R. Munneke - augustus 2009).

"We hebben beiden het meest genoten van onze dagen in Zuid-Afrika. Onze eerste ervaring met safari en overnachten in luxetenten midden in de wildernis was een superervaring. Niet alleen was de accomodatie in Manyeleti boven onze verwachtingen, de ontvangst was super, en het personeel bestond uit fantastische mensen. De keuken en alles daar omheen was onbeschrijfelijk lekker en verzorgd, de driver -met name Lyton- en de tracker Mpho van onze jeep waren zeer gedreven en gepassioneerd in hun werk. Op zo een manier dat we meer dieren hebben gezien die we anders zeker niet hadden opgemerkt. Desondanks onze safari in de regen en met koude te moeten hebben ervaren, bleek dat nog in ons voordeel te zijn uitgedraaid en hebben we een week ervaren die ons nog lang zal nablijven" (enquête mevr. K. Dankaert - november 2009).


Over onze samengestelde reizen

tuinroute

"De reis was goed, maar dat kwam omdat wij zelf al duidelijk wisten wat we wilden. We hebben ook gedeelten van de reis zelf georganiseerd o.a. een week met vrienden een huis gehuurd in Knysna" (enquête mevr. M. van Schaik - februari 2010).

"Het was een goede planning, tijdschema kwam goed overeen met wat er te zien was en wat met 2 kinderen te bereizen is" (enquête mevr. N Hoedemakers - januari 2010).

"Goed, na de safari verbleven we 2 a 3 nachten per lokatie. Met name in Swellendam en Hermanus hadden we graag nog een nachtje gebleven vanwege de omgeving en hotel" (enquête mevr. M. van Drenth - december 2009).

"Onze complimenten hiervoor. Helemaal top en zoals afgesproken. Kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen!" (enquête mevr. G. Plomp - november 2009)

"De planning was enorm goed geregeld. Op voorhand wisten we niet goed wat er ons allemaal te wachten ging staan. We wisten dat het een luxetent safari-avontuur en lodge overnachting op het strand zou worden, maar verder was alles een vraagteken. Maar alles was dag tot dag zo in de puntjes geregeld en verzorgd, dat we hebben genoten van de planning. De duurtijd was perfect voor ons als honeymoners" (enquête mevr. K. Dankaert - novemver 2009).

"De combinatie van de indrukwekkende natuur, die op iedere plek weer zijn eigen charme en verrassingen had, met de gastvrijheid heeft deze reis een onvergetelijke ervaring opgeleverd. De safari in Manyeleti kunnen we als hoogtepunt aangeven" (enquête mevr. M. van Drenth - december 2009).

.

Over verlengen naar Mozambique

"Veel afwisseling, veel gezien en daarna nog even bijkomen op Mozambique.(een fijne combinatie) Ben ook heel tevreden met de keuze van de Marlin Lodge, ook de manier waarop ze met de lokale bewoners omgaan. Verantwoord. (Die andere die goedkoper is, doet dat minder. Rondom die Lodge zie je ook vuilnis in de omgeving (bierblikken, plastic etc). Bewoners en Marlin Lodge leven in meer harmonie. Heel prettig en top kwaliteit eten maakt het helemaal af" (enquête mevr. C. van Maarsseveen - augustus 2009).


Over onze Kaapstad excursie

"De excursie met Uthando vonden we een zeer goede aanbeveling van jullie. We waren erg blij met deze keuze en deze excursie maakte de reis en de indruk+kennis van het land met haar historie en ontwikkeling volledig" (enquête mevr. M. van Drenth - december 2009).

Deel deze pagina: