Aankomen in Kaapstad. In stijl.

De vlucht vanuit Europa naar Kaapstad duurt ongeveer elf uur. Na zo'n lange zit hoeft u zich gelukkig geen zorgen hoeft maken over een verblijfsplek. Wij hebben twee aangename, luxe Kaapstad hotels geselecteerd, waar het heerlijk bijkomen is. Beiden zijn centraal in Kaapstad gelegen, maar hebben een verschillend karakter. Het eerste hotel ligt in de historische wijk Oranjezicht en biedt een wijds uitzicht over het centrum van Kaapstad. Daarmee is het een geliefde bestemming voor de veeleisende reiziger. Hier vandaan zit u binnen korte tijd in het centrum van de stad, maar ook andere bezienswaardigheden zijn nooit ver weg. De tweede optie is perfect voor reizigers die van een kosmopolitische sfeer houden: bergen op de achtergrond, middenin een levendige wijk en met een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan. Een plaatje van een hotel.

Reisduur: 4 dagen, 3 nachten

Reissom centrum hotel bij twee personen: Vanaf € 479 p.p. (hoog), vanaf € 379 p.p (laag)

Reissom kust hotel bij twee personen: Vanaf € 599 per persoon

Reisperiode: Gehele jaar

Tafelberg Kaapstad

Om de stad te leren kennen en om voldoende tijd te hebben om de mooiste plekjes te bezoeken, raden we aan minimaal drie nachten Kaapstad te verblijven. Om u kennis te laten maken met de veelzijdigheid van de stad plannen we alvast de indrukwekkende 'uThando Community Projects' excursie voor in (inclusief in de prijs). Hierbij brengt bezoekt u een ontwikkelingsproject in de stad. Wanneer u liever een andere activiteit onderneemt, kunt u een keuze maken uit ons Kaapstad excursie-menu. Hierbij heeft u vrije keuze, alle activiteiten hebben dezelfde prijs. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een dagje wijnproeven, of uitwaaien op de Kaap de Goede Hoop.


Kaapstad Centrum Hotel

Een befaamde accommodatie nabij het centrum. In een groene, rustige, wijk, op de uitlopers van de Tafelberg, vindt u dit schitterend gelegen kleine hotel. Het is niet voor niks dat veel mensen die deze plek hebben bezocht later nog eens terug komen. Het attente personeel, de setting, de sfeervolle inrichting en uitstraling zijn hier debet aan. Uw kamer is ruim en licht, en voorzien van een groot kingsize bed, televisie en DVD-speler, iPod-dock, en airconditioning. Daarnaast is er elegant ingerichte badkamer. Het wordt haast verleidelijk de stad te laten voor wat het is en dagenlang te genieten van het comfort van het hotel. Het inbegrepen ontbijt wordt, afhankelijk van het weer, buiten op het terras geserveerd.

Naam accommodatie: 2inn1 Kensington Stijl: urban oasis

Dit aankomstpakket aanvragen kan door middel van het aanvraagformulier. Voor meer aankomstmogelijkheden gaat u terug naar het overzicht van luxe Zuid Afrika reizen.


Het Victoria & Alfred Waterfront in Kaapstad met zicht op de Tafelberg

Kaapstad Atlantische Kust hotel

Het hotel aan de Atlantische kust laat zich kenmerken als modern en gedistingeerd. Vanuit het hotel, en een aantal kamers, heeft u een fantastisch uitzicht op de oceaan en Robbeneiland. Dit in combinatie met de ligging in een gezellige wijk, de heuvels Lion’s Head en Signal Hill op de achtergrond, maken het zeer de moeite waard een aantal dagen hier door te brengen. In ongeveer tien minuten tijd staat u met de auto in het centrum. Vanuit het hotel kunt u ook makkelijk een bezoek brengen aan de zuidelijke kant van het schiereiland of de Tafelberg brengen.

Naam accommodatie: O on Kloof Stijl: coastal cool

Dit aankomstpakket aanvragen kan door middel van het aanvraagformulier. Voor meer aankomstmogelijkheden gaat u terug naar het overzicht van luxe Zuid Afrika reizen.


Meer accommodatiefoto's   

   

Deze reis aangeboden door:

Vrijblijvende offerte

Vraag een offerte aan voor deze reis

Meer informatie

Vervoer

Tijdens deze reis vervoert u zich per huuauto (niet inbegrepen). Op aanvraag zijn privévervoer en privé-excursies mogelijk.

Aanvang

Dagelijks.

In- en exclusief

Inclusief: logies en ontbijt; excursie

Exclusief: autohuur (meer informatie); overige maaltijden; persoonlijke uitgaven en fooien

Huurauto in Kaapstad?

Is Kaapstad het startpunt van uw reis? Dan kunnen we, afhankelijk van de aankomsttijd op de luchthaven, een transfer organiseren naar het hotel. De huurauto wordt dan de dag na aankomst bij het hotel afgeleverd. Wanneer Kaapstad het eindpunt is van uw reis, dan raden we aan de auto te behouden voor zolang als u in de stad verblijft. Kaapstad is een uitgestrekte stad en enkele bezienswaardigheden liggen in de buitenwijken.

Deel deze pagina: