Een Zuid Afrika reis samenstellen

Uw eigen luxe Zuid Afrika reis op maat kan door een keuze te maken uit de verschillende korte reizen (stijlmodules). Ook kunt u voor een complete Zuid Afrika rondreis kiezen. Maak hieronder uw keuze: 

Stijlmodules (korte Zuid Afrika reizen) 
Inspiratiereizen (Zuid Afrika rondreizen)

reis Zuid Afrika

Een luxe Zuid Afrika reis samenstellen kan op een aantal manieren. Op deze wijze geniet u van veel vrijheid bij de regie van uw tijd in een vreemd land.

In de eerste plaats biedt Zuid Afrika In stijl veel keuzemogelijkheden door een groot aanbod aan 'stijlmodules' (korte Zuid Afrika reizen) waarmee eindeloos te combineren is. Door een keuze te maken uit twee of meer van deze stijlmodules ontstaat al snel een door uzelf opgebouwde Zuid Afrika reis, met daarin alle ingrediënten waar u benieuwd naar bent. Gaat u op zoek naar wild in een exclusief privé-reservaat, wandelen door de indrukwekkende Drakensbergen, of juist ontspannen bijkomen in het bruisende Kaapstad? De keuze is uiteraard aan u. Alle reismogelijkheden zijn bovendien aan te passen aan uw verdere wensen. Is er een gebied wat meer of minder de voorkeur geniet? Er is altijd de mogelijkheid een verblijf te verlengen of te verkorten. Wanneer nodig, stellen we hotelovernachtingen voor die de verschillende accommodaties met elkaar verbinden. In overeenstemming met de gemaakte keuzes bieden we uiteraard passende binnenlandse of regionale vluchten en transfers.

Naast de losse stijlmodules beschikt Zuid Afrika In stijl over een aantal kant-en-klare rondreizen. Deze luxe Zuid Afrika rondreizen zijn opgebouwd uit verschillende bestemmingen die goed op elkaar aansluiten. Ook deze complete Zuid Afrika reizen variëren in lengte: van een korte reis met daarin alle hoogtepunten, tot een uitgebreidere route waarbij safari gecombineerd wordt met een route langs de kust om te eindigen in Kaapstad. Iedere complete individuele luxe Zuid Afrika reis vormt een uitgebalanceerd geheel op zich en blinkt uit in variatie. Het spreekt voor zich dat ook in de Zuid Afrika rondreizen wijzigingen aangebracht kunnen worden.

gemsbok

Naast korte reizen en rondreizen door Zuid Afrika bieden we ook een aantal bijzondere routes, bestemmingen en verlengingen. Deze speciale Zuid Afrika reizen zijn terug te vinden bij onze bijzondere stijlmodules en kunnen eenvoudig toegevoegd worden aan uws luxe Zuid Afrika reis op maat. Een weekje op de tropische stranden van Mauritius? De romantische Victoria Falls bekijken in Zambia? Of liever een rondje golf door de Westkaap? Vraag ons naar de mogelijkheden.

De belangrijkste aanvliegsteden in Zuid Afrika zijn de metropolen Johannesburg en Kaapstad. Na een lange intercontinentale vlucht is het fijn om even rustig bij te kunnen komen, hiervoor hebben we een aantal ideale aankomstpakketten. Het merendeel van de reizigers start de Zuid Afrika reis in Johannesburg, en eindigt in Kaapstad. In omgekeerde richting reizen is evengoed mogelijk. Maar de Zuid Afrika reis kan ook begonnen worden in Durban of Port Elizabeth. Afhankelijk van de aankomsttijd van de intercontinentale vlucht boeken we een transfer voor u naar het eerste hotel. Ook zorgen we ervoor dat u opgevangen wordt bij aankomst door onze lokale vertegenwoordiger. U ontvangt dan meteen een compleet pakket reisinformatie met routekaarten en lokale vouchers. Bij aankomst vroeg in de morgen is er de mogelijkheid alvast zelf de huurauto op te halen van de luchthaven. Na het aankomstpakket volgen normaliter een aantal stijlmodules, waarna u de Zuid Afrika reis afsluit met een aantal dagen in de stad van vertrek.


Lees hier verder voor onze reismogelijkheden in Zuid Afrika

Deel deze pagina: