Luxe rondreizen Zuid Afrika

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze, met veel zorg samengestelde, complete luxe rondreizen door Zuid Afrika. De Zuid Afrika rondreizen die zijn te boeken bij Zuid Afrika In stijl zijn allen individuele Zuid Afrika reizen; u reist dus niet in een reisgezelschap. De opbouw kenmerkt zich door een hoge mate van variatie waarbij u in de gelegenheid wordt gesteld ook echt van de Zuid Afrika vakantie te kunnen genieten. 

Liever zelf een Zuid Afrika reis samenstellen? Kijk op de overzichtpagina van onze stijlmodules.

De vermelde prijzen zijn geldig tot en met 30 september 2011.

De ontdekking van Zuid Afrika

Johannesburg - Panoramaroute - Sabi Sands wildreservaat - Swaziland - St Lucia - Tuinroute - Kaapstad rondreis Zuid Afrika luxe

Tijdens een Zuid Afrika rondreis mag een bezoek aan een aantal plaatsen niet ontbreken. Door een uitgebalanceerd reisprogramma word je tijdens 'De ontdekking van Zuid Afrika' rondreis in de gelegenheid gesteld om in relatief korte tijd een adembenemende impressie op te doen van alles wat Zuid Afrika te bieden heeft. Er wordt gereisd vanaf Johannesburg naar privé-reservaat Sabi Sands. Na een indrukwekkende kennismaking met het vele wild vervolgt de Zuid Afrika rondreis zich dwars door Swaziland voor een aantal aangename dagen bij het meer van St. Lucia. Na een korte vlucht naar George gaat deze luxe Zuid Afrika rondreis verder langs de 'Tuinroute', en geniet u van onder andere van uitgestrekte stranden bij Plettenberg Bay. Afsluitend wordt u verrast met een aangenaam verblijf één van de mooist gesitueerde steden in de wereld: Kaapstad.

  

Reisduur: 21 dagen, 20 nachten
Reissom: Vanaf € 3069 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


Natuurlijk Zuid Afrika

Johannesburg - Panoramaroute - Sabi Sands wildreservaat - Swaziland - St Lucia - Durban - Drakensberg luxe lodge reis zuid afrika

Ook voor reizigers die wat minder tijd tot de beschikking hebben biedt Zuid-Afrika de uitgelezen mogelijkheid om in korte tijd behoorlijk veel van het land te kunnen zien. Wanneer de Zuid Afrika rondreis wordt beperkt tot het oostelijke deel van het land is het mogelijk veel van de natuurlijke hoogtepunten te beleven die het land te bieden heeft. Een bezoek aan een luxe privé natuurpark mag natuurlijk niet ontbreken. Voor wat meer activiteit biedt de tropische kust en omgeving van St. Lucia meer dan genoeg mogelijkheden. Tot slot zult u zich écht klein voelen tijdens een wandeling door het hart van de Drakensberg. Na afloop van deze luxe Zuid Afrika rondreis kunt u zeker zeggen er even helemaal uitgeweest te zijn.

  

Reisduur: 16 dagen, 15 nachten
Reissom: Vanaf € 2219 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


De Kaap, Kruger & Victoria Falls

Kaapstad - Sabi Sands wildreservaat - Victoria Falls Zambia Zuid Afrika & Victoria Falls rondreis

Voorheen was een samengestelde Zuid Afrika rondreis langs Kaapstad, Kruger National Park en de Victoria watervallen een ingewikkelde puzzel. Met name een goede verbinding naar Zambia bleek vaak niet mogelijk, wat betekende dat er extra overnachtingen ingepland dienden te worden om alles op elkaar aan te laten sluiten. Dit is bij Zuid-Afrika In stijl verleden tijd: we zijn er zeer verheugd over om directe vluchten aan te kunnen bieden tussen luchthavens Kruger en Livingstone in Zambia. Geen vervelende overstap met bijbehorende overnachting in Johannesburg meer; maar 's morgens op gamedrive in de Zuid Afrikaanse privéreservaten rondom Kruger en 's avonds alweer met een goed glas in de hand uitkijken over de machtige Zambezi rivier.

  

Reisduur: 12 dagen, 11 nachten
Reissom: Vanaf € 3139 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


Zuid Afrika malariavrij

Kaapstad - Wijnlanden - Tuinroute - Addo Elephant National Park Malariavrije rondreis Zuid Afrika

Sommige reizigers vinden het niet prettig om tijdens een Zuid Afrika rondreis pillen tegen malaria te moeten slikken. Ook voor jongere kinderen kan het onprettig zijn deze voorzorgsmaatregelen te moeten nemen. Wilt u toch genieten van het beste dat Zuid Afrika te bieden heeft, zonder gebonden te zijn aan anti-malariapillen? De complete rondreis 'Zuid Afrika malariavrij' is dan een uitstekende oplossing om het land volledig te kunnen beleven. U reist van Kaapstad naar Port Elizabeth en bezoekt onder meer de Kaapse wijngebieden, de Tuinroute, en sluit af met een aantal dagen safari in nationaal park Addo.

  

Reisduur: 16 dagen, 15 nachten
Reissom: Vanaf € 2389 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


De 'Grand Tour' door Zuid Afrika

Johannesburg - Panoramaroute - Sabi Sands - Swaziland - Drakensberg - Durban - Tuinroute - Kaapstad rondreis luxe safari Zuid Afrika

Naast de bekende gebieden en plaatsen kent Zuid Afrika ook een aantal wat minder bezochte bezienswaardigheden die zeer de moeite waard zijn. De Drakensberg, tegen de grens met mini-staat Lesotho is hier een goed voorbeeld van. Deze uitgestrekte bergkam, goed voor uren wandelgenot, is niet voor niets benoemd als werelderfgoed. Voor reizigers met meer tijd is een luxe Zuid Afrika rondreis dan ook eenvoudig uit te breiden met een bezoek aan de imposante Drakensberg. In deze luxe Zuid Afrika rondreis vindt u alle hoogtepunten van het land, evenals een bezoek aan deze 'bergen van de draak'. De 'grand tour' start vanuit Johannesburg en neemt u mee langs wildparken, de ruige kust en eindigt tenslotte in Kaapstad.

  

Reisduur: 25 dagen, 24 nachten
Reissom: Vanaf € 3699 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


Wildernis & strand: proeven van Zuid Afrika & Mozambique

Johannesburg - Sabi Sands wildreservaat - Mozambique Bazaruto Archipel Zuid Afrika Mozambique combinatie reis

Reizigers die over weinig tijd beschikken, maar toch graag kennis willen maken met een aantal hoogtepunten van Zuidelijk Afrika bieden we deze korte Zuidelijk Afrika rondreis aan. Ideaal na bijvoorbeeld een zakenreis of in combinatie met een familiebezoek in Zuid Afrika. Tijdens deze rondreis wordt een combinatie gemaakt tussen een prachtig privé-reservaat direct naast het beroemde Kruger Park, en de paradijselijke stranden van Mozambique. In tien dagen tijd krijgt u het beste te zien van twee werelden. Exotisch Mozambique is ook uitermate geschikt voor, naast de strandliefhebber, de veeleisende duiker.

  

Reisduur: 10 dagen, 9 nachten
Reissom: op aanvraag
Beste reisperiode: gehele jaar

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Graag houden we u op de hoogte over speciale aanbiedingen, nieuwtjes, en evenementen.

Deel deze pagina: