Bijzondere stijlmodules Zuidelijk Afrika

Welkom op de pagina met Zuidelijk Afrika reizen van Zuid-Afrika In stijl. Wanneer u op zoek bent naar luxe vakantie Zuid Afrika buiten de gebaande paden, of een speciale interesse heeft, dan vindt u hier prima aanvullende mogelijkheden om uw luxe vakantie Zuid Afrika samen te stellen. Zo is het mogelijk te genieten op de stranden van exotisch Mozambique, de indrukwekkende Victoria Falls te bewonderen in Zambia, of een rondje golf te spelen in de Westkaap. Voor sommige van deze bijzondere stijlmodules zijn aanvullende regionale vluchten nodig, deze vluchten zijn veelal inbegrepen in de prijzen zoals hier genoemd. 

Vragen over het combineren van een bijzondere stijlmodule met een luxe vakantie Zuid Afrika? Onze Zuid Afrika reisspecialisten informeren u graag over de mogelijkheden. Bel hiervoor naar 071 - 302 0011 of stuur ons een email. Een Zuidelijk Afrika reis aanvragen kan ook door middel van het aanvraagformulier

De vermelde prijzen zijn geldig tot en met 30 september 2011.

Zuid Afrika strandavontuur

Swaziland / Richard's Bay - Maputuland kust - Durban strand Zuid Afrika

Uit het zand steken her en der krabbetjes hun ogen net boven het zand uit. Van een afstandje zie ik hoe kleine vogels op hoge poten de krabbetjes proberen te vangen. Ze missen steeds op een haartje na. Het brede zandstrand is verder verlaten. Dit is met recht één van de beste plekken om een aantal dagen te genieten aan de stranden van Zuid Afrika. Uw 'beach camp' bevindt zich midden in de oude bossen die de kust in deze streek kenmerken. Deze ongerepte kust heeft heel veel te bieden: hier bevinden zich de mooiste duikspots van Zuid Afrika; vindt u bijzondere dieren in de omgeving van de lodge; kunt u urenlang struinen over verlaten stranden; en natuurlijk even heerlijk helemaal bijkomen.

  

Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
Reissom: Vanaf € 619 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


Kamperen met kinderen. In stijl.

Johannesburg - Hazyview (Panoramaroute) - Manyeleti Private Reserve kinderen safari Zuid Afrika

Veel van de privé-lodges in de omgeving van het Kruger Park bieden slechts beperkte verblijfsmogelijkheden voor gezinnen die in Zuid Afrika op safari willen. Gelukkig zijn er uitzonderingen en zijn we er trots op de ideale Zuid Afrika safari stijlmodule aan te kunnen bieden waarbij ook de kinderen zich prima vermaken. Het Manyeleti privé-reservaat bevindt zich buiten de gebaande paden, en beschikt over safaritenten met schitterende faciliteiten, dit alles in een prettige en informele setting. Het wild bevindt zich altijd in de buurt van de lodge; een spannende Zuid Afrika safari ervaring voor u en uw gezin. Door de vele activiteiten en het bijzonder kindvriendelijke personeel zal iedereen nog lang met veel plezier terugdenken aan 'Kamperen met kinderen. In stijl'.

  

Reisduur: 5 dagen, 4 nachten
Reissom: Vanaf € 879 per volwassene, vanaf € 439 per kind (t/m 11 jaar)
Beste reisperiode: gehele jaar


Zuid Afrika golf safari

Kaapstad - Hermanus - George golf Kaapstad

Zuid Afrika staat vooral bekend om de wijn, de natuur en het wild. Dit lijstje kan uitgebreid worden met golf. Zuid Afrika maakt naam als ideaal golfland: veel ruimte, een fantastisch klimaat, bijzondere lokaties, en een toenemend aantal banen van wereldklasse. Bent u liefhebber, of wilt u kennis maken met de golfsport? Tussen Kaapstad en Port Elizabeth kunt u kiezen voor deze speciale Zuid Afrika golfreis, waarbij het reistempo laag ligt en alles draait om golf. Deze golfreis begint of eindigt in Kaapstad. Verder brengt u een bezoek aan een ‘estate’ in de buurt van Hermanus en eindigt de reis op het beroemde Fancourt Estate in George.

  

Reisduur: 7 dagen, 6 nachten
Reissom: Vanaf € 1039 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


A view with a room: Swaziland & Phinda

Kruger Private Reserve - Swaziland - Phinda Private Reserve - Durban / Drakensbergen phinda safari

Om een goede indruk te krijgen van de diversiteit die Zuid Afrika te bieden heeft, mag een bezoek aan Swaziland en KwaZulu-Natal niet ontbreken. Nog niet genoeg gehad van de Zuid Afrikaanse natuur? Deze luxe mogelijkheid, om vanaf het Kruger Park te reizen door Swaziland en Zululand, biedt dat beetje extra om het ultieme natuurgevoel te beleven. Tijdens deze Zuid Afrika reis breng u eerst een nacht door in Swaziland. Daarop volgen drie nachten in het 'Big Five' reservaat Phinda. Dit is een privé-reservaat met een verhaal: het park geldt als schoolvoorbeeld van een succesvolle samenwerking tussen natuurbescherming en de lokale gemeenschap. De lokale bevolking plukt de vruchten van de toeristische ontwikkeling in het gebied.

  

Reisduur: 5 dagen, 4 nachten
Reissom: Vanaf € 1209 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


Mozambique Island Escape

Johannesburg (of Kruger) - Mozambique Bazaruto Archipel - Johannesburg mozambique zuid afrika reis

Wilt u naast uw luxe vakantie Zuid Afrika ook nog een aantal dagen genieten van een betaalbare, exotische strandbestemming? Of wellicht heeft u wat tijd over of bent u op zoek naar een mooie bestemming voor een huwelijksreis? Wij weten een prachtig, rustiek eiland in de Bazaruto archipel, vlak voor de kust van Mozambique. Het is een romantische plek waar u geniet van zon, zee, ruimte, ontspanning. De ultieme afsluiting van uw luxe vakantie Zuid Afrika of juist een heerlijk voorgerecht voordat u Zuid Afrika gaat ontdekken. Tijdens deze vijf dagen durende stijlmodule reist u naar één van de meest populaire hotspots voor duikers en verblijft u in een lodge gelegen aan een azuurblauwe oceaan. Dít is luxe, maar dan wel op blote voeten.

  

Reisduur: 5 dagen, 4 nachten
Reissom: Vanaf € 1964 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar (beste periode tussen april en midden januari)


Eilanden op de Zambezi: Victoria Falls

Johannesburg (of Kruger) - Livingstone (Zambia) - Zambezi Lodge - Livingstone - Johannesburg vic falls zambia

Een reis naar één van de natuurlijke wereldwonderen mag eigenlijk niet ontbreken tijdens een reis naar Zuidelijk Afrika. De Victoria watervallen op de grens van Zambia en Zimbabwe zijn één van de meest indrukwekkende natuurverschijnselen in de wereld en daarmee dé bestemming voor een unieke en romantische belevenis. Zambia is vanuit Johannesburg steeds eenvoudiger te bereiken: dagelijks zijn er mogelijkheden om naar het plaatsje Livingstone, vlakbij de watervallen, te vliegen. Ook vanaf het Kruger Park is het mogelijk om direct naar de Vic Falls te vliegen. We reserveren een intieme lodge, gelegen aan de oevers van de machtige Zambezi rivier. Een ideale plek om te genieten van de natuur, de rust en de overweldigende watervallen.

  

Reisduur: 4 dagen, 3 nachten
Reissom: Vanaf € 649 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


Klassieke treinreis: Zuid Afrika naar Vic Falls

Pretoria - Victoria Falls Zimbabwe rovos zuid afrika

Dit is één van de grote klassieke Zuidelijk Afrika treinreizen uit de geschiedenis. De ‘Pride of Africa’ hoort in het rijtje van de Orient-Express en de Transsiberië-Express en stamt uit de negentiende eeuw. De tijd van Kruger en de goudkoorts. Sinds een aantal jaar is het weer mogelijk deze historische treinreis te maken langs de mooiste plekjes in Zuidelijk Afrika met als eindbestemming de Victoria Falls in Zimbabwe. Laat u meevoeren in de luxe van een hobbelende trein die dwars door het Afrikaanse landschap snijdt. De treinreis van Pretoria naar Victoria Falls duurt drie dagen, waarbij u twee nachten aan boord van de trein slaapt. Uiteraard is het ook mogelijk de treinreis te beginnen in Zimbabwe.

  

Reisduur: 3 dagen, 2 nachten
Reissom: Vanaf € 1419 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar


Tropisch genieten op Mauritius. In stijl.

Johannesburg (of Kaapstad) - Mauritius - Johannesburg huwelijksreis mauritius

Mauritius is de plek om na uw luxe vakantie Zuid Afrika heerlijk bij te komen aan tropische stranden met azuurblauwe wateren. Ruisende palmbomen in de wind bepalen het ritme van de dag. Hier kun je je volledig opladen voordat de reis terug naar Nederland begint. In stijl zorgt voor een luxe resort direct aan het strand op het vrijwel altijd zonnige eiland. Mauritius is eenvoudig te bereiken vanuit Zuid Afrika. Dagelijks vertrekken er vluchten vanaf zowel Kaapstad als Johannesburg waardoor u binnen vijf uur kunt beginnnen met 'tropisch genieten'.

  

Reisduur: 6 dagen, 5 nachten
Reissom: Vanaf € 1029 per persoon, bij twee personen
Beste reisperiode: gehele jaar

Reizen worden aangeboden door:

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Graag houden we u op de hoogte over speciale aanbiedingen, nieuwtjes, en evenementen.

Vrijblijvende offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Deel deze pagina: